Multimèdia

  • Editors dimatges en línia
  1. http://pixlr.com/editor/  Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.

  • Editors de soen línia
  1. http://www.aviary.com/online/audio-editor  Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.

  • Presentacions en línia
  1. http://slideshare.com/ Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.

  • Editar vídeo en línia
  1. http://www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG,DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i , en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.


1 comentari: